MENGENAI KAMI

Tentang Mypinjaman4u

Mypinjaman4u telah ditubuhkan pada 2010 dengan tujuan segera menyediakan maklumat pinjaman peribadi kepada individu-individu (kakitangan kerajaan dan sektor swasta) yang memerlukan bantuan kewangan melalui pinjaman tidak bercagar (unsecured loan) dengan kadar rendah daripada bank-bank dan syarikat kewangan seperti MBSB, Coshare , RCE dan Ukhwah. Di sini telah menyediakan maklumat yang paling berkaitan dengan butir-butir skim pinjaman perbadi tebaik di pasaran. Kami telah berjaya membantu lebih dari 10 ribu pemohon untuk mendapatkan pinjaman peribadi dengan kadar faedah yang rendah. Sebarang pertanyaan sila hubungi kami dan kami akan jawap anda dengan segera.

Tujuan Mypinjaman4u
Memenuhi keperluan dan impian anda dengan pelan pinjama peribadi berlandaskan Prinsip Syariah Bai Inah dan membantu anda memperoleh wang secara yakin dan selamat. Mypinjaman4u adalah sebuah sebuah pusat pembiaya pinjaman peribadi sektor awam dan swasta yang cekap dan bereputasi baik di Malaysia. Pengkhususan dalam me-rekabentuk penyelesaian kewangan peribadi yang dapat memenuhi segala keperluan dan kehendak para pelanggan adalah matlamat berterusan kami. 

Dengan pengkhususan ke atas penawaran penyelesaian kewangan yang fleksibel dan diperkhidmatkan jurunding pinjaman yang peramah, berpengalaman dan professional, Mypinjaman4u berupaya menawarkan pinjaman-pinjaman Peribadi dan Perniagaan yang dapat disesuaikan kepada semua jenis keperluan, pada kos yang rendah.

Rangkaian pusat khidmat Mypinjaman4u yang meluasi seluruh Malaysia juga telah ditubuhkan khas untuk memastikan penyelesaian kewangan kreatif dan mantap kami dapat disampaikan kepada para pelanggan pada kadar yang paling pantas dan berkesan.

Visi
Menjadi sebuah pusat pembiaya pinjaman peribadi sector awam yang cekap

Misi
Melakasanakan dengan cekap dan berkesan semua dasar, strategi dan prosedur serta tindakan inovatif ke arah perkhidmatan cemerlang

Objektif
Menguruskan pinjaman peribadi awam secara professional, berintegriti dan berhemah dengan hasrat untuk membantu anggota sector awam mendapatkan pembiayaan yang wajar dan kadar keuntungan yang rendah.